WErkwijze

Breed inzetbaar, maar altijd gefocust

Mensen doen zaken met mensen. En persoonlijk contact staat altijd voorop. Elke opdracht begint dan ook met een goed gesprek. Eén waarbij we samen verwachtingen managen. Dat gaat verder dan alleen planning en budget. Heeft vooral ook betrekking op hoe een ruimte gebruikt gaat worden, door wie en waarom. Hoe bewegen mensen zich en waar lopen ze – soms letterlijk – tegenaan? Wat is een must en wat een nice-to-have? Wat is haalbaar, wat niet en wat kosten keuzes? Ik laat het graag zien.

Plan een afspraak

Van eerste schets tot aflevering

In ieder fase van een project ben ik inzetbaar. Van het opzetten van een voorlopig en/of definitief ontwerp tot en met de totale projectbegeleiding.

voorlopig ontwerp

Een voorlopig ontwerp bestaat uit een interieuradvies door middel van ingekleurde digitale plattegronden (met maatvoering en in 2D) en wandaanzichten. Dit inclusief sfeerimpressies door middel van moodboards en materialisatievoorstellen.

definitief ontwerp

Het definitieve ontwerp is een doorvertaling van het voorlopig ontwerp en omvat alle technische tekeningen. Maatwerkmeubilair bijvoorbeeld, maar ook wandafwerking, kleuradvies, vloer- en/of verlichtingsplan. Inclusief materiaal-, kleur- en afwerkstaten en een voorstel voor inrichting en accessoires. Optioneel aan te vullen met 3D-visuals voor een nog completer beeld.

projectbegeleiding

Voor ieder ontwerp wat tot uitvoering komt, kan ik de esthetische projectbegeleiding verzorgen. Ik stel de uitgangspunten op, denk mee en na over materialen, zit om tafel met (onder)aannemers, blus brandjes, bewaak belangen, deadlines en vooral de kwaliteit.

Plan een afspraak